Studietur til Thisted, Østerild og Aggersborg.
Lørdag, 4. september 2021
Turen går til Thy, men med et andet fokus end sidste gang vi var på de kanter. Vi følger Limfjorden og besøger bl.a. Sjørring, hvor vi skal se resterne af en tidlig middelalderlig bebyggelse og borg samt kirken. Herfra kører vi til Thisted og passerer undervejs Langhøjen og hører om fortidsmindet og de sagn, der er knyttet til den. Så bliver der byvandring og fortælling om Thisted og vi ender på Thisted museum, hvor vi spiser vores medbragte frokost. Fra Thisted kører vi til Østerild Testcenter, hvor vi får en guidet rundtur og kommer helt tæt på nogle af verdens største vindmøller. Kaffen indtages ved Kirsten Kjærs museum, hvor der også vil blive lejlighed til at se udstillingen. Herfra går turen til Aggersborg, hvor vi laver et kort stop ved Danmarks største vikingeborg og nyder udsigten over Aggersund. Aftensmaden spiser vi på Hvalpsund Færgekro og derfra går turen hjem til Viborg.

Pris: Den samlede pris for bus, entréer, morgenkaffe med rundstykke (i bussen), frokost (madpakke med en øl/vand), eftermiddagskaffe samt aftensmad er pr. medlem kr. 625,00. For ikke-medlemmer er prisen kr. 675,00. Drikkevarer i bussen og til middagen betales særskilt.

Tilmelding senest fredag den 27 august 2021. Der er plads til maksimalt 50 personer. Deltagerne optages i den rækkefølge, de tilmelder sig, og pladserne kan hurtigt blive fyldt op.

Betaling skal ske ved bankoverførsel til Bisp Gunners Gildes konto i Danske Bank, Reg. Nr. 9570 konto nr. 13127271 via netbank, bankforbindelse eller via Mobile Pay til 15 59 47.  Husk at anføre Studietur og navn.

Tilmelding er ikke endelig, før betaling er indgået.

For flere detaljer se her:  https://bispgunner.dk/210122-4-program-for-studietur/

Please enter the security code:
security code
Security Code:
Send