Borgergilde onsdag, 15. august 2018 (Vor Frue Dag) kl. 1730.
Mødested: Asmild Kirke. Spisning, underholdning og generalforsamling på Handelsgymnasiet.

Program:       

Kl. 1730: Andagt i Asmild Kirke forestået af sognepræst Per Bucholdt. Årets Bisp Gunner-tale holdes af museumschef Brian Wiborg over emnet: Bisp Gunner i kulturhistorisk lys – er han relevant i vor tid? Udnævnelse af årets prior afslutter højtideligheden i kirken.
Fra kirken går vi til Handelsgymnasiet. Hvis vejret tillader, gør vi holdt ved Bisp Gunner statuen og drikker en skål med biskoppen og vor nye prior.

Kl. 1900: Velkomst og spisning. Det er igen i år elever fra Mercantecs Hotel- og Restaurantskole, der står for middelaldermenuen. Vin, øl og vand kan som sædvanligt købes.

Underholdningen er lagt i hænderne på en duo bestående af organist Karin Antonsen og tenoren Morten Krogh Andersen. Deres repertoire vil være en blanding af klassiske sange og evergreens. Karin har desuden lovet af akkompagnere vore fællessange.

   Generalforsamling med dagsorden i henhold til lovene. På valg til bestyrelsen er Ole Kandborg, Jørgen Børsting, Erik Møller og Leif Jacobsen. Ole Kandborg, Jørgen Børsting og Erik Møller ønsker ikke genvalg.

Vi ser frem til en god aften, hvor vi som sædvanligt adskiller de forskellige programpunkter med fællessang og hyggesnak. Vi har lovet de unge mennesker, der kræser for os, at slutte senest kl. 2200. Der venter dem en skoledag i morgen.

Prisen for deltagelse i Borgergildet er for medlemmer 200 kr., for ikke-medlemmer 250 kr. Tilmelding skal ske på Bisp Gunners hjemmeside www.bispgunner.dk eller på e-mail info@bispgunner.dk med oplysning om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Betaling skal ske ved bankoverførsel til Gildets konto reg. nr. 5980, konto nr. 1120516. Anfør “Borgergilde” og navn. Tilmeldingsfrist er 10. august af hensyn til den praktiske tilrettelæggelse af Gildet.

Send