Lørdag, 25. maj 2019
I år er hovedtemaet for studieturen dele af Jylland, hvor vi måske ikke kommer så tit. Turen går over Brande – hvor vi skal se en helt speciel udgave af gadekunst – til Varde. Her tager vi på en byvandring, hvor vi bl.a. vil høre om brandmændene, der slukkede halsbrand i stedet for ildebrand, om en af byens store købmænd, Jens Worm Palludan samt om Vardes gamle teater og meget andet. Frokosten indtages i det reetablerede skønne naturområde ved Filsø. Herfra går turen til Tirpitz Museet i Blåvand – Vestjyllands nye flotte turistattraktion fra sommeren 2017, tegnet af Bjarke Ingels, med 4 permanente udstillinger og 300.000 gæster det første år – hvor vi vil tilbringe nogle timer. Så går turen til Hjerting Kirke, hvor vi vil få en guidet rundvisning og se Robert Jacobsens udsmykning af kirken. På vejen tilbage mod Viborg spiser vi aftensmad på Nymindegab Kro.

Det detaljerede program er udsendt med nyhedsbrev. Prisen for turen er kr. 625,- pr. deltager. Tilmelding er først gyldig når beløbet er indbetalt på gildets konto; reg. nr. 5980 konto nr. 1120516. Tilmelding nedenfor eller telefonisk til formanden på 2551 1804 senest onsdag den 10. maj 2019.

24. april 2019: Studieturen er nu fuldt optaget. Tilmeldinger vil fra i dag blive sat på venteliste. I tilfælde af afbud til turen vil pladser blive tilbudt til dem, der står på ventelisten efter først-til-mølle-princippet.

Please enter the security code:
security code
Security Code:
Send